28 maart opent het Knooppunt de deuren! Een winkel en functionele ruimte. Boordevol activteiten, misschien ook iets voor jou?

 

28 maart feestelijke opening

Het Knooppunt, de plek waar het samenkomt

 

Beste ,

Graag vertellen wij je, met trots, meer over Het Knooppunt, de ruimte waarvandaan Alles is Verbinding nu zal gaan werken, samen met vele andere leuke partners.

Het Knooppunt is de plek waar het samenkomt. Het is een centrum waar je kunt werken aan lichaam en geest in de vorm van yoga, mindfulness, reflexologie, kunstzinnige therapie of ontspanning. Op de 28e is er een dag vol GRATIS workshops om kennis te maken met de activiteiten in Het Knooppunt.

Ook kinderen zijn van harte welkom in Het Knooppunt. We bieden verschillende lessen aan, zoals mama-baby yoga, kinderyoga, babymassage, kindermindfulness en kunstzinnige therapie maar ook consulten babydragen.

Naast workshops en cursussen is Het Knooppunt ook een winkel met artikelen op het gebied van babydragen en yoga. Tijdens de opening staat de ochtend volledig in het teken van voorgenoemde activiteiten.

Het Knooppunt wil een plek bieden waar mensen elkaar kunnen ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij, een plek waar je rustig en boek kunt lezen en waar je kunt komen spelen met je kind. Kortom een plek waar iedereen zich thuis voelt.

Wees welkom.

Saskia & Mariëlle

(oprichtsters van Het Knooppunt)

Neem een kijkje bij Het Knooppunt
Het Knooppunt ligt aan de Christiaan Huijgensstraat 10c te Voorschoten. Eenvoudig te bereiken met bussen 5, 6 en 45. Gratis parkeren in de straat en op omliggende parkeerterreinen op loopafstand (Treubplein, Wagenerf of Albert Heijn). Openingstijden van de winkel staan op onze site, voorlopig wo 12:30-17u en za 10-16u. De lestijden en cursussen kun je terugvinden in het rooster op de site.
Nog meer over Het Knooppunt is op Facebook te vinden. Klik hier!
Klik hier om de flyer van de opening de downloaden. Stuur deze gerust door naar mensen die je wilt tippen over onze opening!

Copyright © , All rights reserved.Our mailing address is:

 

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *