Het lesrooster van de vaste lessen kun je hier vinden.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Postnatale yoga met baby

16 februari om 10:30 - 11:30

Jij:
Postnatale yoga helpt je weer kracht en conditie op te bouwen, zonder dat je daarvoor afstand hoeft te nemen van je baby. Het helpt je focussen, ontspannen en je comfortabel voelen in de rol van het moederschap.
Door middel van speciale sets van oefeningen werken we aan het versterken van je core, en het herstellen van de dieper gelegen spieren rondom het bekken en de lage rug. Daarnaast gebruiken we de ademhaling voor het ontspannen van het lichaam en om diep en verkwikkend te kunnen slapen.

Je baby:
Yoga met je baby betekent samen bewegen, spelen, rekken en ontspannen. Baby yoga helpt je baby om zich op een gezonde manier te ontwikkelen. De oefeningen bestaan uit massage, aangepaste yoga houdingen, liedjes en manieren om je baby vast te houden.

We starten de les altijd met de heupreeks: een door Birthlight ontwikkelde serie oefeningen die je baby helpen het buikje weer te ontspannen en zo krampjes te verminderen. Vervolgens bieden we de baby’s bewegingen aan die de mobiliteit vergroten: de overgang van liggen naar rollen/zitten/kruipen/staan wordt vergemakkelijkt. De les eindigt met ontspanningsoefeningen die je baby helpen meer en gemakkelijker te slapen.
Deze les is vanaf 6 weken tot aan mobiliteit van je baby. Begint je baby met kruipen? Dan is het tijd om door te stromen naar de volgende les.

Deze les wordt door de meeste zorg verzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering.
Voor meer info kun je mailen naar saskia@alles-is-verbinding.nl

Gegevens

Datum:
16 februari
Tijd:
10:30 - 11:30
Evenement Categorie:
Website:
http://alles-is-verbinding.nl/WP/mama-baby-yoga/

Organisator

Alles is verbinding
Website:
https://www.facebook.com/allesisverbinding/

Locatie

Het Knooppunt
Christiaan Huygensstraat 10-c
Voorschoten, 2251CH NL
+ Google Maps

Ook op de site van Het Knooppunt zijn zowel onze als activiteiten van derden te vinden.