_MG_0262Bij Alles is Verbinding zijn er twee docentes die de Hatha Yoga lessen verzorgen. Graag stellen we Saskia de Mik aan je voor:

Saskia de Mik (geboren 28 maart 1983 te Utrecht) groeide op in Noord-Holland. Sinds 2001 woont zij in Leiden en omgeving, na ook anderhalf jaar in Zwitserland te hebben gewoond. Saskia is getrouwd, heeft een inspirerende reis gemaakt naar Tibet, Nepal en China en woont nu in Voorschoten.

Carrièreswitch

Saskia heeft haar master Bio-Farmaceutische Wetenschappen behaald en werkte voorheen aan de Universiteit Leiden en het St. Antonius Ziekenhuis te Nieuwegein. Voordat zij startte met Alles is verbinding, deed zij als farmaceutisch onderzoeker onderzoek naar veilig medicijn gebruik voor kinderen.

Yoga “Yoga Academie NederlandSchermafdruk 21-02-15 21:30

Sinds haar 16e beoefent zij, net als haar moeder, die ook yogadocente is, hatha yoga bij verschillende scholen in Alkmaar, Leiden en Den Haag.Schermafdruk 21-02-15 21:32

In 2010 start zij haar 4 jarige vakopleiding tot yogadocent aan de Yoga Academie Nederland, erkend door de Vereniging van Yogadocenten Nederland. Deze opleiding heeft zij voltooid in 2014. Sindsdien is Alles is Verbinding ook aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland.

Zwangerschapsyoga “BirthlightSchermafdruk 21-02-15 21:31

In 2013 heeft ze de cursus ‘perinatal yoga” via Birthlight in Edinburgh gevolgd. Voor certificering worden op dit moment verschillende stages gevolgd. Klik op het logo (met rode poppetje) hiernaast om meer te lezen over de filosofie achter Birthlight. Deze opleiding is een continue scholing en nascholing, waarbij je een officiële yogaopleiding gevolgd moet hebben om toegelaten te worden tot de opleiding. Daarna moeten stages, opdrachten, lesplannen en evaluaties worden overlegd om toegelaten te worden tot de vervolgopleidingen waarna pas het diploma behaald kan worden.

Saskia is tevens eigenaresse van Alles is Verbinding en Het Knooppunt. Lees hier haar hele CV.