Babydragen

babydragen met drager van alles is verbinding

Het ergonomisch dragen van je kindje is goed  voor ouder en kind.

Je pasgeboren baby is 9 maanden lang bij je geweest. Door je kindje bij je te dragen in een draagdoek of ergonomische drager behoud je deze geborgenheid en kan je kindje vanuit jouw veilige omgeving de wereld ontdekken. Dragen bevordert de hechting tussen ouder en kind. 

Daarnaast is babydragen makkelijk voor jou als ouder.

Babydragen met draagdoek of ergonomische drager

Je hebt je handen vrij en kunt doorgaan met je bezigheden, maar er toch zijn voor je kind. Denk aan het huishouden, andere kinderen, maar ook uit eten of naar een verjaardag. Lekker een wandeling over het strand of in het bos. een verademing zonder kinderwagen.

Soms heeft een kindje wat opstartproblemen

Saskia heeft ervaring met het dragen van kindjes die net wat extra zorg nodig hebben. Denk aan (verborgen) reflux, darmkrampjes, je baby huilt veel of er is een ziekenhuisbezoek nodig. Ook voor deze baby’s is dragen ideaal. Maar ook een kindje wat prematuur geboren is, heupdysplasie heeft of om een andere reden behoefte heeft aan extra zorg. Kijk hier voor Saskia haar expertise.

Ik help je verder bij het dragen van je kindje!

Wil je graag een draagconsult boeken? Voor meer informatie verwijs ik je graag door naar de pagina van Het Knooppunt.

Meer informatie

Alles is verbinding is mede-oprichter van draagconsulenten LEO (Leiden En Omstreken). Via Het Knooppunt kun je draagdoeken en een ergonomische drager proberen of aanschaffen.

Ik werk in de regio Leiden, Voorschoten, Wassenaar en Den Haag. Voor aanvragen buiten deze regio, neem graag contact met me op.