Consulten

Leren dragen? Dat kan!

Tijdens een draagconsult kan ik je leren hoe je je kindje op een prettige manier kunt dragen. Dit kan zijn in de drager van jouw keuze, maar we kunnen ook samen op zoek gaan naar jouw ideale draagmethode.

Wellicht wil je je kindje gaan dragen maar weet je nog niet hoe?
Of wil je beginnen met rugdragen?
Wil je een (nieuwe) knoop perfectioneren?
Ben je op zoek naar de perfecte drager voor jullie?
Of heb je geen idee hoe en waarmee je wilt dragen?

Boek dan een draagconsult

logo kp_klDe kosten voor een consult zijn €40,- per uur. De duur van een consult is afhankelijk van de vraag. Gemiddeld duurt een consult 1,5 a 2 uur. Er zijn meerdere smaken: individueel, drager-, doek– of groepsconsult.
Een consult kan bij mij in Het Knooppunt of bij jou thuis. Ik kom graag naar je toe voor een kleine meerprijs. Vraag naar de voorwaarden.

Blank-2

Uitproberen?

Ik heb een collectie leendoeken en dragers die je tegen vergoeding (plus borg) kunt uitproberen. Lees hier meer over de uitleen.

Wellicht wil je graag leren je kindje te dragen in een doek of drager, maar heb je niet de financiën voor een consult. Graag wil ik iedereen de mogelijkheid bieden hun kindje veilig en prettig te leren dragen. Daarom sta ik open voor het ruilen van diensten/goederen. Je kunt me vast wat bieden! Neem contact met me op en we kijken naar de mogelijkheden.

Je partner of een bekende interesseren in dragen van je kindje? Neem ook eens een kijkje op papadraagtjewel.nl, hetknooppunt.nu en draagconsulentenleo.nl