Hatha Flow Yoga

Alles in de wereld is verbonden.

Verbinding met jezelf en met elkaar maakt het leven de moeite waard. 

Tijdens lockdowns vanwege Covid-19 kunnen we elkaar tijdelijk niet live ontmoeten. Maar onze behoefte om te verbinden is juist nu groter dan ooit. Daarom juist tijdens een lockdown online yogalessen! De lessen zijn live, met beeld en geluid, zodat je voor jezelf kunt blijven zorgen, en ook contact kunt blijven houden met de mensen om je heen. Wees welkom.

Liefs, Saskia

Hatha flow yoga Alles is verbinding
Hatha yoga

De hatha yoga les met aandacht. We starten met een oefening die ons in het hier en nu brengt. Deze les wordt gegeven in Voorschoten.

We vervolgen met een serie bewegingen om het lichaam op te warmen en los te maken. Daarna gaan we vloeiend over in de asana’s: de yoga houdingen. Deze houdingen zorgen voor ruimte in de spieren, pezen en gewrichten, en brengen evenwicht in het zenuwstelsel. Er wordt aandacht besteed aan de techniek en alignment van de houdingen zodat je op een veilige manier aan je lichaam kunt werken.

We sluiten af met een ontspanning van het gehele lichaam, gevolgd door een kopje thee.

Tijdens de gehele les zal de adem een belangrijke plaats innemen. De ademhaling heeft invloed op alle delen van ons lichaam. Een ritmische, diepe en rustige adem zorgt voor een kalm hoofd en een gezond lichaam. Goed leren ademen en de adem leren inzetten bij stress en spanning is van belang voor onze gezondheid.

In de lessen is er veel ruimte voor individuele aandacht. Door de kleine groepjes vindt iedereen zijn plek. Alles beslommeringen worden losgelaten. Je komt tot jezelf. De yoga lessen zijn geschikt voor iedereen. Kom gerust eens langs voor een proefles.

Kom mee doen en versterk je immuun systeem, creëer een moment voor je zelf, en voel je verbonden met je omgeving!

De lessen worden gegeven door Saskia de Mik. De les wordt gegeven in Het Knooppunt in Voorschoten.

Tarieven
Hatha yoga

Proefles

Schrijf je in voor een proefles en ervaar wat yoga voor jou betekent!
€11,50

Geheel seizoen (september-december of januari-juli)
€11,50 per les

10-Ritten kaart
135€
12 weken geldig

Losse les
15€
Bij losse lessen wordt er geen plaats voor je gereserveerd

Priveles
€70,- per uur

Kijk in het lesrooster voor de lesdagen.

Schermafdruk 18-02-15 22:28